Friday, May 13, 2016

Avantaje glafuri din PVC



O solutie ideala pentru fiecare incapere, glafurile din PVC vin ca raspuns la nevoile celor care isi doresc o modalitate de infrumusetare a anumitor spatii. Aceste glafuri destinate zonelor interioare sunt foarte rezistente, in special datorita faptului ca PVC-ul este alcatuit dintr-un sistem complex si modern, imbunatatit de la un an la altul, pentru ca clientii sa beneficieze de cele mai calitative produse cu putinta.

In plus, datorita materialelor de inalta calitate folosite la realizarea glafurilor din PVC, acestea nu se modifica deloc de-a lungul timpului, indiferent de conditiile in care sunt folosite, fiind asadar o solutie potrivita pentru majoritatea solutiilor.

Lungimea si latimea poate varia in functie de necesitati, pana la 6 metri lungime si 2-4 metri latime. De asemenea, in functie de preferinte se pot alege si anumite tipuri de finisaje, fie stejar de nuanta inchisa, mahon, nuc, stejar rustic, auriu etc. Exista si multe alte culori ce pot fi alese, nuante mate sau imitatie de anumite tipuri de lemn, ramanand la latitudinea clientilor sa aleaga tipul potrivit.
Avantaje glafuri din PVC                                                             

In primul rand glafurile sunt foarte usor de manevrat, astfel ca manopera nu este costisitoare, iar instalarea se face cu usurinta. Exista trei tipuri de modalitati de montare a glafurilor, fie se lipesc cu adeziv, fie se prind prin intermediul unor suruburi sau se pot aseza direct pe suprafata aleasa. In plus, glafurile sunt foarte rezistente, nu se deterioreaza de-a lungul timpului, nu pot lua foc, fiind asadar ideale in bucatarii si nici nu este nevoie de vopsirea lor.

Glafurile din PVC sunt adesea folosite in bucatarie deoarece nu sunt afectate de vapori sau umiditate, nu se zgaraie de la cutite sau farfurii, iar curatarea lor se face cu usurinta prin intermediul unei carpe. In plus, PVC-ul este rezistent la variatiile de temperatura si nu este afectat de razele puternice ale soarelui.

No comments:

Post a Comment