Sunday, December 20, 2015

poti castiga in Romania peste 2000 euro in fiecare luna               Salut ! Te-ai gandit vreodata ca poti castiga in Romania peste 2000 euro in fiecare luna ? Daca nu te-ai gandit inca la acest fapt noi te putem ajuta. Ai auzit vreodata de videochat ? Cu singuranta ! Acest domeniu reprezinta un domeniu de success pe piata din Romania si, desi acesta e judecat gresit, mii de femei tinere lucreaza si castiga foarte mult in fiecare zi. In Iasi sunt multe studiouri de videochat care ofera joburi pentru femei cu un program flexibil si un castig fix sau constant. De asemenea, fetele pot alege si o cota din castiguri (mai ales in cazut in care aceastea au experienta in domeniul videochatului). 

             Videochatul reprezinta o metoda perfecta prin care o femeie tanara poate castiga destui bani pentru un viitor fara probleme. Frumusetea este trecatoare si tu trebuie sa profiti de ea in tinerete. Noi iti garantam protectia identitatii, daca acest lucru reprezinta o pierdica pentru tine. De fapt, aceasta intrebare este adresata zilnic personalului din studiouri: “Ce voi face daca va afla lumea ?”.Repetam, identitatea dumneavoastra este in siguranta. Nu au fost cazut la studiourile din Iasi cu fete care s-au plans. Mai mult, in prezent studiourile sunt pregatite pentru atacuri cibernetice si ofera o protectie cibernetica foarte puternica si eficienta. Dumneavoastra, ca angajata la un studio de videochat beneficiate de foarte multe bonusuri. Un bonus de 400-500 dolari vi se va da la inceput si aceasta va creste mereu. 

Tot la inceput, in perioada de proba, veti castiga un salariu de aproximativ 1500 euro, aceasta urmand sa creasca odata cu prinderea abilitatilor. Experienta dumneavoastra nu este importanta la inceput deoarece acest job este foarte simplu. Cunoasterea unei limbi straine este, de asemenea, tot optionala deoarece personalul noastru va poate ajuta cu intelegerea, vorbirea si scrierea unei limbi straine. Noi iti uram success la interviu !

No comments:

Post a Comment