Monday, May 16, 2016

Regimul hotelier in BrasovTot mai multi turisti isi pun intrebarea daca sa opteze pentru un hotel sau pentru un apartament inchiriat in regim hotelier. Nu conteaza care este motivul pentru care ajungi intr-un oras minunat precum Brasovul, fie pentru concediu, fie esti trimis de la serviciu, intotdeauna ai nevoie de un loc confortabil unde sa iti petreci noptile. Regimul hotelier Brasov este ideal pentru calatorii care isi doresc mai mult spatiu, conditii mai bune si o experienta mai autentica.

Spatiu suficient pentru toata lumea

Daca timpul petrecut in vacanta este foarte pretios, de ce sa il petreci inghesuit intr-o incapere minuscula? Suprafata medie a unei camere de hotel este de 13 metri patrati, iar acest spatiu cu siguranta cu nu este de ajuns pentru a-ti desface nici macar intreg bagajul. In acelasi timp, un apartament in regim hotelier dispune de o suprafata de minim 40 de metri patrati, compartimentat de regula, in doua camere, fiind ideal chiar si pentru 4 persoane.

Un alt beneficiu este faptul ca in cazul unui apartament de 4 camere, pot fi cazate si 8 persoane ce isi petrec timpul impreuna, dar in acelasi timp au parte si de intimitate. Multe hoteluri sau pensiuni nici nu dispun de spatiul pentru a acomoda o familie de 4 persoane, situatie ce presupune rezervarea mai multor camere, fapt care duce si la costuri mai mari, dar si la mai putina distractie.

Experienta autentica

Majoritatea hotelurilor ofera un sentiment generic, pe cand apartamentele inchiriate in regim hotelier dispun de personalitate. O camera de hotel este functionala, dar nu este distractiva si nici nu are caracter. Pentru regimul hotelier, fiecare incapere este unica si ofera o experienta autentica a calatoriei, iar vibratia destinatiei va fi reflectata si in spatiul cazarii. De la cabine rustice de langa Brasov, la apartamentele din inima orasului, regimul hotelier reprezinta o solutie ce merita luata in calcul de catre turisti.

No comments:

Post a Comment