Tuesday, November 3, 2015

De unde cumparam camere auto dar si ceasuri spionDin cauza cresterii continue a numarului de autoturisme in tara si in lume, creste si numarul soferilor neatenti sau a celor care au un comportament neadecvat si implicit creste si posibilitatea de a fi implicat intr-o situatie neplacuta. Daca pentru situatiile din viata de zi cu zi te poti multumi cu ceasuri spion, pentru a inregistra lucrurile dubioase care ti se intampla, in trafic este mai complicat.

Din acest motiv s-a inmultit numarul celor care opteaza pentru o camera video pentru masina deoarece aceasta poate fi o mina de aur in multe dintre situatii. Initial aceste camere auto erau alese doar pentru a surprinde momente de neuitat din concedii, insa in ultima perioada a crescut numarul celor care doresc sa aiba propria inregistrare din trafic din dorinta de a putea evita o multime de probleme legate de evenimentele care pot avea loc in orice moment al zilei.
Atunci cand esti implicat intr-un accident rutier iar soferul vinovat nu vrea sa isi recunoasca fapta, nu ai ce sa faci decat sa ajungi la instanta. Insa aceasta situatie poate fi evitata prin intermediul unei simple camere auto, cea care este martorul tuturor, capturand si inregistrand orice moment din trafic si demonstrand vinovatia altora.

De asemenea, atunci cand esti implicat intr-un accident minor, situatii des intalnite in parcari, o camera auto poate face diferenta. Fie ca masina ta a fost lovita de un alt sofer, fie a fost vandalizata, camera a inregistrat tot si mai mult ca sigur a inregistrat si persoanele vinovate si poate fi de un mare ajutor, ajutandu-te sa economisesti sume considerabile si timp pierdut inutil.

O alta problema de care te poate scapa o camera auto este frauda comisa de pietonii, care sunt pe trecerea de pietoni si simuleaza ca ar fi fost loviti de masina. Chiar daca ai putea sa iti dovedesti nevinovatia si fara o camera auto, aceasta din urma te-ar scapa de probleme inca din prima clipa cand politistii ar urmari imaginile si astfel nu vei mai avea batai de cap si drumuri de facut.


                                                                                                                         


No comments:

Post a Comment