Wednesday, October 28, 2015

Cel mai bun service Gsm pentru smartphones

De ceva vreme tot am probleme cu febletea mea, un vechi HTC one - chiar din prima generatie de HTC one - daca va mai amintiti acele telefoane albe, cu design foarte interesant - chair a fost unul dintre cele mai reusit emodele de la htc - mi-a placut in mode deosebit si am luat unul si pentru sotia mea, iar parintilor le-am facut cadou tot cate un astfel de telefon.

Dar se pare ca din pacate vremea lor a cam apus, adica... nah... sunt deja 3 ani sau mai bine de cand au fost lansate, iar mici probleme tehnice au inceput deja sa apara din pacate.

Totusi... partea interesanta este ca telefoanele astea de fapt nu sunt tocmai uzate,a dica puterea de procxesare este inca foarte ok, iar memoria, bateria si celalalte componente nu sunt inca deloc depasite - ceea ce face din telefoanele astea niste super chilipiruri in piata de second hand pentru ceea ce ofera.

Totusi sunt recunoscute pentru niste mici probleme cu antenele wifi, insa acestea se schimba destul de repede, mai ales la un service htc.

Eu am avut o experienta foarte buna cu cei de la ifixgsm, care m-au ajutat atat cu piese ieftine, cat si cu informatii foarte valoroase despre cum sa am grija de telefon, cum sa ii fac update-uri, cat si chestii utile despre hardware. Iar pretul este cu muuult mai mic decat ceea ce platesti in cazul in care mergi la un service cu pedigree, unde parca nu stiu cum sa te jupoaie mai repede de bani si in cele din urma tii si telefonul in service cu lunile

No comments:

Post a Comment