Tuesday, April 2, 2019

Orice masina poate deveni mai economica


Cererea pentru sistemele GPL a crescut considerabil in ultimii ani in conditiile in care si preturile carburantilor se afla intr-o continua expansiune. Bineinteles, ideal ar fi ca autoturismele Diesel si pe benzina sa fie inlocuite de cele electrice, dar preturile ridicate si lipsa infrastructurii sunt doar cateva dintre motive pentru care soferii prefera alte variante. Asadar, kit-urile GPL sunt ideale din acest punct de vedere pentru ca promit economii mari la fiecare drum parcurs, dar si multe alte avantaje.

Nu costa mult
Unul dintre motivele principale pentru care merita sa te orientezi catre kituri GPL este faptul ca preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele. Astfel, preturile incep de la 500 de euro pentru modelele universale si cresc treptat atunci cand te vei orienta catre modelele dedicate pentru o anumita masina.

Special pentru masina ta
Asadar, pentru cele mai bune performante vei alege kit-uri GPL dedicate intrucat stii ca pe aceasta cale vei putea sa ajungi la rezultate grozave. Bineinteles, preturile sunt ceva mai ridicate decat in cazul sistemelor universale, insa pe aceasta cale stii ca totul se va prezenta in conditii optime de-a lungul timpului.

Prelungeste durata de viata
Intretinerea nu este deloc dificila in cazul acestor sisteme, dar trebuie sa te lasi pe mana specialistilor intrucat in calitate de sofer nu ai ce altceva sa faci decat sa te asiguri ca verificarile sunt efectuate la timp. Totusi, oricum sistemele trebuie sa fie verificate la fiecare doi ani de catre specialisti, procedura fiind impusa de lege, iar cei care nu se supun risca sa fie aspru sanctionati daca sunt prinsi circuland pe drumurile publice.

Montaj imediat
Montajul se face imediat si, din nou, in acest caz totul este pus in practica de catre specialisti, astfel ca in calitate de sofer nu vei avea nicio responsabilitate. Sunt suficiente numai cateva ore, urmand ca mai apoi sa te bucuri de toate avantajele promise de aceste sisteme GPL pe care le poti alege de la MonteazaGPL.

Ai grija de motorul tau
Kit-urile dedicate promit eficienta maxima, dar au si avantajul ca ajuta sa prelungesti durata de viata a motorului. Este bine cunoscut faptul ca gazul petrolier lichefiat este un tip de carburant mult mai curat in comparatie cu benzina sau motorina, ceea ce presupune ca arderile se fac complet, iar pe aceasta cale nu mai apar impuritati care sa se depuna pe componentele motorului.

Mari economii
Totusi, principalul motiv pentru care se aleg aceste kit-uri GPL dedicate si universale este reprezentat de faptul ca soferii ajung sa faca economii considerabile la fiecare drum, mai exact de 40%. Asadar, cine nu si-ar dori sa stie ca in fiecare luna plateste aproape de doua ori mai putin decat in prezent pentru carburant?

No comments:

Post a Comment