Thursday, August 17, 2017

Totul despre colantari auto

Poti sa dai click aici pentru a afla mai multe despre colantari auto, o procedura din ce in ce mai populara care reprezinta o alternativa la vopsirea clasica. Aceasta aduce nenumarate avantaje, incepand de la preturi accesibile pentru toate buzunarele, insa soferii au si posibilitatea de a-si personaliza autoturismele.
Care sunt preturile?
Cu siguranta multe persoane si-ar dori sa aiba posibilitatea de personalizare a masinilor, insa cele mai multe optiuni implica costuri ridicate, iar pretul pentru colantarea integrala a unui autoturism de dimensiuni medii este de circa 1.000 de lei, in timp ce vopsirea ar fi implicat minim 4.500 de lei. Preturile variaza in functie de dimensiuni, astfel ca pot fi mai scazute pentru masinile mai mici, insa si putin mai mari pentru sedan-uri, limuzine sau SUV-uri.
Usor de aplicat
Procedura in sine nu este deloc complicata, iar pentru a colanta un singur element de caroserie sunt de ajuns 10 minute, iar o intreaga masina se face in circa 5-6 ore. In schimb, este important ca totul sa se desfasoare in cele mai bune conditii, intr-un atelier bine pregatit, dar si de angajati experimentati, capabili sa gaseasca intotdeauna solutiile optime pentru multumirea tuturor clientilor.
Durata de viata
Poti sa dai click aici pentru a descoperi faptul ca exista mai multe tipuri de autocolante, care asigura diferite garanatii. Cele mai accesibile din punct de vedere financiar promit o durata de viata de circa 2 ani, in timp ce altele mai rezistente vor arata perfect chiar si dupa 5 ani, astfel ca totul tine de preferinte si necesitati intrucat in anumite situatii nu se justifica alegerea celor mai calitative autocolante. Bineinteles ca exista diferente de preturi intre cele doua, insa soferii pot alege si intre nenumarate culori, incepand de la cele care imita vopseaua metalizata, la cele mate sau perlate.



No comments:

Post a Comment