Wednesday, August 16, 2017

Rugby-ul este un sport pentru barbatii puternici

Se recomanda ca cei mici sa practice orice sport de la varste cat mai fragede, indiferent de preferinte. Fotbalul este, de departe, cel mai popular, insa si altele precum handbal, volei, baschet, tenis sau rugby castiga tot mai mult teren. Fie ca acestea sunt practicate pentru a face performante, fie in timpul liber, pentru ca placerea sa fie cat mai mare avem nevoie de cele mai bune conditii. Asadar, atunci cand se doreste achizitionarea unor mingi de rugby este important sa se tina cont de cateva aspecte, precum dimensiunea optima sau materialele din care acestea sunt confectionate.

Diferite marimi si greutati

Exista trei dimensiuni pentru mingi, incepand de la 3, care este dedicata copiilor cu varsta de pana la 9 ani, 4 pentru cei care nu au implinit inca 15 ani si 5 pentru adolescentii mai mari si pentru adulti. De asemenea, greutatea standard a mingilor folosite in competitiile oficiale este de circa 460 de grame, insa se gasesc si variante care pot ajunge chiar si pana la 1 kilogram.

Materiale variate


Mingile de rugby din categoria 3 sunt confectionate, de obicei, dintr-o spuma speciala, fara camera, motiv pentru care sunt mai usoare, mai moi si mai sigure pentru copii, fiind ideale pentru incepatori care invata cum sa prinda si sa arunce. Celelalte dimensiuni sunt confectionate din piele, fie din materiale sintetice, acestea asigurand o buna aderenta dar si un control mai bun, astfel ca totul tine de preferintele si necesitatile fiecaruia.

Unde gasesc?


Astfel de produse pot fi achizitionate in cel mai scurt timp din cadrul magazinului online ArtSportTotal, unde gama este suficient de variata pentru a fi indeplinite cerintele impuse chiar si de catre cei mai pretentiosi clienti, iar preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele, in timp ce livrarea se efectueaza imediat prin curier in toata tara.

No comments:

Post a Comment