Tuesday, December 11, 2018

Nu e mult sa schimbi ecranul telefonului tau


Fiecare dintre noi avem cel putin un smartphone in ziua de azi si cu toate ca tendinta este aceea de a tine pasul cu ultimele modele, adesea nici nu este nevoie in conditiile in care multe dintre telefoanele de top se prezinta in cele mai bune conditii chiar si cativa ani de la lansare. Aceeasi este situatia si pentru telefoanele Apple, intrucat un iPhone 6s Plus, cu toate ca a fost lansat in urma cu cativa ani, inca reuseste sa obtina performante ridicate. Totusi, una dintre problemele comune care poate sa apara este referitoare la display, care este dificil sa reziste cativa ani fara a fi spart accidental. Asadar, afla costul inlocuirii display-ului pentru iPhone 6s Plus la Prestige GSM unde te bucuri de cele mai mici preturi de pe piata.

Nu te costa mult
Probabil ca cei mai multi dintre noi amanam momentul inlocuirii displayului unui telefon din cauza costurilor ridicate, dar aici preturile sunt foarte prietenoase, asa ca merita sa vezi ce variante ai la dispozitie. De exemplu, pentru inlocuirea ecranului pentru un iPhone 6s Plus vei fi nevoit sa pregatesti numai 300 de lei, suma accesibila pentru toate buzunarele. Totusi, daca iti doresti ca ecranul sa fie unul original, chiar daca diferentele sunt nesemnificative, ai si posibilitatea de a plati 450 de lei. Asadar, la Prestige GSM este usor sa fie indeplinite cerintele impuse de catre toti clientii.

In cel mai scurt timp
Mai mult, intreaga operatiune se pune in practica in cel mai scurt timp, ceea ce este un mare avantaj intrucat in 20 de minute sau chiar mai putin te vei putea bucura de un display nou, care aduce un aspect fresh telefonului tau.

Poti sa faci programare
Nu are rost sa pierzi timpul si sa mergi la ghici cand e foarte simplu sa faci o programare, ceea ce nu dureaza mai mult de cateva minute. Ulterior, te vei prezenta la Prestige GSM si imediat se va schimba ecranul telefonului tau, astfel ca ai parte de eficienta maxima de fiecare data cand ajungi aici.

Telefonul va fi ca nou
Totodata, vei sti ca telefonul va fi ca nou, fiind perfect functional, iar display-ul se prezinta in cele mai bune conditii de-a lungul timpului, asa ca nu te poti astepta ca ecranul sa cedeze, ci se va prezenta la fel ca cel initial.

Experienta bogata
Cei de la Prestige GSM au o experienta foarte bogata in domeniu, motiv pentru care vei sti intotdeauna ca ai ajuns unde trebuie. Afla costul costul inlocuirii display-ului pentru iPhone 6s Plus si nu mai sta cu ecranul crapat pentru ca nici nu platesti mult si nici nu pierzi timpul pentru o procedura care aici se efectueaza ca la carte.

No comments:

Post a Comment