Thursday, July 26, 2018

Un fotograf bun are nevoie de aparatura pe masura


In ultimii ani peste noapte au aparut o multime de fotografi, asa zisi profesionisti, insa a caror rezultate, de cele mai multe ori, sa fie cu adevarat dezamagitoare, indiferent de proiectul propus. In schimb, astazi este mult mai usor sa fie verificata activitatea acestora, intrucat cei mai profesionisti ar trebui sa dispuna de propriul site de fotografie, ocazie cu care este simplu sa se treaca printre toate proiectele efectuate pentru a determina daca acesta reprezinta o alegere inspirata.

Aparatura de calitate
Orice fotograf profesionist trebuie sa se foloseasca de aparatura de calitate, motiv pentru care este nevoie de alocarea unor bugete importante in acest sens pentru ca periodic sa fie facute schimbarile necesare. In caz contrar este dificil sa se tina pasul cu tendintele, astfel ca nu vor putea fi efectuate cele mai grozave proiecte, iar clientii nu vor fi pe deplin multumiti. In schimb, pentru a nu avea probleme din acest punct de vedere se poate apela la Laur Gales, care este renumit pentru profesionalismul sau si pentru calitatea proiectelor duse la bun sfarsit.

Creativitate
In schimb, aparatura poate fi cea mai scumpa si calitativa, insa daca lipsesc creativitatea si viziunea, rezultatele nu se vor ridica la nivelul asteptarilor, motiv pentru care fotograful ales trebuie sa fie dispus sa asculte ideile celorlalti si sa le puna in practica, iar propriile idei sa fie adaptate la fiecare solutie in parte. Din nou, acesta este un capitol la care Laur Gales nu va dezamagi vreodata, iar ideile sale pot fi descoperite si pe blogul personal unde sunt incarcate ultimele proiecte in care se implica.

Respectarea termenelor limita
Un alt criteriu esential pe care trebuie sa il indeplineasca orice fotograf este punctualitatea si abilitatea de respectare a tuturor termenelor limita. Clientii vor fi intotdeauna nerabdatori sa isi primeasca fotografiile, iar acestea trebuie retusate si eventual incluse in diferite albume foto, motiv pentru care odata setat un termen limita, acesta va trebui sa fie respectat cu strictete pentru ca niciun client sa nu fie dezamagit.

Diferite pachete
Bineinteles, acestia din urma trebuie sa aiba acces si la cat mai multe pachete, pentru a avea de unde sa alege si sa il gaseasca pe cel potrivit in functie de propriile nevoi. Pachetele includ efectuarea unui anumit numar de fotografii in cadrul sedintei sau evenimentului, retusarea celor mai reusite si oferirea acestora in format digital pe un DVD sau un stick.

Experienta bogata
Asadar, experienta unui fotograf trebuie sa fie cat mai bogata, iar pentru ca orice client sa fie sigur de alegerea facuta poate accesa orice site de fotografie a acestora, unde sa poata urmari ultimele proiecte ale fotografilor, pentru a determina daca acestia sunt cei mai potriviti pentru propriile nevoi.

No comments:

Post a Comment