Tuesday, February 6, 2018

Recoltarea celulelor stem este un domeniu in continua expansiune

In ziua de azi este mult mai simplu sa ne asiguram sanatatea, totul cu ajutorul evolutiei tehnologice, astfel ca tot mai multe peresoane se intereseaza de cele mai moderne tratamente, iar un bun exemplu in acest sens este reprezentat de apelarea la o banca celule stem. Cei interesati de tot ce presupun acestea pot afla de aici, incepand cu momentul recoltarii celulor.

Procedura de baza

Asadar, procedura este una foarte simpla, de baza si este efectuata de catre ginecolog in momentul nasterii, respectand cateva reguli simple din cadrul unui protocol general. Dupa finalizarea nasterii si a recoltarii urmeaza sa se completeze o fisa prin care sunt mentionate toate detaliile cu privire la celulele stem, informatii care vor fi de folos mai tarziu. Ultima etapa este reprezentata de livrarea acestora catre banca de celule stem, iar un bun exemplu in acest sens este Stemsure.ro, care asigura cele mai bune conditii si sunt cu adevarat profesionisti.

Tratament pentru diferite afectiuni

Totusi, acest domeniu inca se afla in continua expansiune, astfel ca se cauta diferite afectiuni si modalitati prin care acestea sa fie tratate. Sistemul se bazeaza pe un procedeu foarte simplu, acela de dezvoltare ale unor tesuturi noi, sanatoase, care sa le inlocuiasca pe cele bolnave. Diabetul sau Parkinson sunt cele mai comune afectiuni cunoscute ca apar in urma unui grup de celule bolnave, iar prin inlocuirea lor acestea pot fi prevenite.


Asadar, se recomanda apelarea la o banca celule stem pentru ca prin intermediul acestora pot fi tratate diferite probleme, precum cele ale muschilor inimii, dar si leziuni ale vaselor sanguine sau refacerea pielii afectate de mai multe afectiuni. Mai mult, celulele stem sunt recomandate pentru a fi tratate anumite afectiuni ale rinichilor, ficatului sau pancreasului, insa acestea pot ajuta si la combaterea leucemiei, o boala foarte periculoasa si dificil de tratat.

No comments:

Post a Comment