Saturday, December 23, 2017

Ce functii are smartwatch-ul iUni U8


Ceasurile inteligente sunt unele dintre cele mai populare dispozitive la ora actuala pentru ca sunt accesibile din punct de vedere financiar, dar aduc si cateva functii utile, motiv pentru care nu trebuie sa lipseasca unul din colectia noastra de accesorii. Poti sa dai click aici la iUni pentru a descoperi gama suficient de variata ce va multumi pe oricine, iar unul dintre cele mai populare modele este U8.

Usor de folosit
Acesta are avantajul ca e foarte usor de folosit, iar functiile sunt accesibile prin intermediul ecranului tactil, totul fiind intuitiv. Capacitatea bateriei de 400 mAh asigura o autonomie de pana la 3, 4 zile, insa aceasta poate sa difere in functie de intensitatea cu care sunt folosite dispozitivele. In acelasi timp, pentru o incarcare completa sunt de ajuns 3 ore, iar toate functiile incorporate pot fi descoperite cu ajutorul manualului de utilizare inclus in pachet.

Functii de care ai nevoie
Printre cele mai importante se numara, bineinteles, preluarea sau initierea apelurilor direct de la incheietura mainii, insa la fel de simplu este pentru utilizatori sa fie la curent cu tot ce-i nou intrucat pot urmari rapid toate notificarile venite de pe retelele de socializare. In acelasi timp, si pasionatii de sport au acces la nenumarate functii cu care isi pot monitoriza si imbunatati activitatea, insa nu trebuie omisa nici cea antifurt care e utila in toate conditiile si presupune emiterea unui semnal sonor atunci cand intervine o distanta mai mare de cativa metri intre cele doua dispozitive.

Preturi atractive
Poti sa dai click aici la iUni sa alegi un smartwatch U8 care e foarte accesibil si poti profita si de o multime de oferte atractive disponibile in aceasta perioada. Totodata, daca vrei, ai ocazia de a testa produsul in cadrul showroom-ului din Bucuresti pentru a fi sigur ca acesta e ceea ce cauti.

No comments:

Post a Comment