Thursday, December 15, 2016

La botez, fotograful trebuie sa fie un adevarat artist

Botezul este un eveniment special in viata fiecarui parinte, iar ca orice ocazie speciala, necesita o anumita perioada de timp pentru a-l pregati, mai ales pentru a iesi asa cum v-ati dorit. De asemenea, incercati pe cat posibil sa folositi zilele ramase intr-un mod util si nu va pierdeti timpul cu detalii mai putin importante.

Odata ce v-ati hotarat asupra unui stil de fotografie, cautati artisti care sa aiba experienta in acest domeniu, care au o inclinatie catre ceea ce va doriti, iar apoi stabiliti o intalnire cu acestia. Un alt aspect important sunt intrebarile pe care le adresati unui fotograf de botez in Bucuresti pentru ca in functie de acestea veti sti daca este persoana potrivita pe care sa o angajati.

Nu decideti in functie de pret

Cu toate ca e unul dintre cele mai importante aspecte, nu ar trebui sa cantareasca cel mai mult in
alegerea dumneavoastra pentru ca in majoritatea cazurilor niste servicii reusite implica un pret mai mare, iar prin urmare, un artist experimentat va costa mai mult decat o persoana incepatoare. In plus, talentul si studiile in domeniu sunt si ele un criteriu de baza pentru ca pe langa profesionalism este nevoie si de o viziune unica.

Cititi review-uri

Asigurati-va ca inainte de a vorbi cu un fotograf de botez in Bucuresti ii verficati paginile de pe retelele de socializare pentru a nu avea surprize neplacute mai tarziu. Facebook-ul, Instagramul, Twitterul sau blogul personal sunt doar cateva dintre locurile unde fostii clienti isi pot spune parerea despre munca acestuia, iar totodata nu omiteti sa va uitati peste postarile recente si sa cititi toate comentariile.

Semnati un contract


Contractul este unul dintre cele mai importante aspecte, fiind una dintre modalitatile de a proteja ambele parti atunci cand angajati pe cineva, mai ales daca dati un avans sau platiti suma integrala.  

No comments:

Post a Comment