Thursday, August 4, 2016

Pasii pentru schimbarea instalatiilor termice

Tot mai multe persoane au constatat care sunt avantajele aduse de instalatii termice, astfel ca acestea sunt din ce in ce mai populare. In schimb, beneficiarii trebuie sa se intereseze foarte mult pe acest subiect, pentru a face intotdeauna cea mai buna alegere pentru nevoile reale, fie poate sa apeleze la Pro Constructo intrucat acestia ofera consultanta. Astfel, fiecare client are posibilitatea de a cunoaste cat mai multe despre acest domeniu, in timp ce niste specialisti parcurg toate etapele necesare.

Numerosi pasi

In primul rand este nevoie de pregatirea unei cereri pentru debransare de la sistem, urmat de atasarea contorului individual, pentru ca mai apoi sa aiba loc racordarea la noua instalatie. Cu toate acestea, procedura este urmata de cereri, avize, aprobari, care toate sunt foarte solicitante si presupun mult timp pierdut pentru clienti, motiv pentru care aceste instalatii termice pot reprezenta o problema.
In schimb, ulterior urmeaza etapa prin care se apeleaza la o echipa de specialisti, care dispune de toate autorizatiile necesare pentru prestarea acestui tip de servicii si de unde sa se achizitioneze centrala termica potrivita. 



Fiecare hartie cu care este livrat sistemul trebuie pastrata, intrucat toate trebuie atasate unui dosar, pentru ca instalatia sa poata fi pusa in functiune in mod legal.
La fel ca in cazul unui autoturism, si centrala termica trebuie verificata la fiecare 2 ani de catre un specialist, aceasta procedura fiind impusa de lege, in caz contrar instalatia va functiona ilegal, iar beneficiarul va fi sanctionat. Cei care isi doresc ca pe langa verificarea impusa de lege, pot apela la specialistii in instalatii termice pentru a face revizii mai devreme, in acest mod asigurandu-se ca functioneaza in parametri optimi.

De asemenea, se recomanda ca firma care vinde centrala sa fie aceeasi care o si instaleaza, intrucat intreaga procedura va fi mult mai usor de efectuat

No comments:

Post a Comment