Sunday, July 31, 2016

Anunturi asocieri afaceri

In conditiile in care piata muncii din Romania nu ofera locuri suficiente pentru toata lumea, iar cele existente nu propun conditii de lucru multumitoare, un numar tot mai mare de persoane se orienteaza catre diferite modalitati prin care sa isi poata asigura un trai decent. O solutie o reprezinta crearea propriei afaceri, in special datorita faptului ca sunt disponibile numeroase fonduri europene ce pot fi obtinute daca se indeplinesc anumite criterii, iar conditiile sunt foarte atractive. In schimb, lipsa de experienta in domeniul afacerilor face ca, in scurt timp, proiectele sa fie abandonate.
Diferite solutii
Cu toate acestea, fiecare tanar antreprenor se poate orienta catre diferite asocieri cu oameni de afacere care au deja experienta si stiu cum sa trateze fiecare pas implicat de proiect. Pe Imperator.ro se gasesc numeroase anunturi cu asocieri, astfel ca daca iti doresti sa incepi o afacere alaturi de o persoana experimentata, este suficient sa cauti un anunt. Pe de alta parte, daca esti o persoana cu experienta care cauta o noua afacere, nu te costa nimic sa postezi un anunt gratuit in care sa specifici oferta ta.
Fara birocratie
Birocratia specifica tarii noastre pune pe fuga pe toti tinerii antreprenori, intrucat acestia nu sunt dispusi sa sacrifice mult timp pe la institutiile statului pentru obtinerea tuturor avizelor necesare pentru a-si pune planul in aplicare. In schimb, cu ajutorul unei persoane experimentate sau a unei firme specializate in acest sens, pasul este mult mai usor de depasit.

Imperator.ro este foarte usor de folosit, astfel ca in scurt timp poti gasi un anunt care sa iti indeplineasca cerintele, iar daca doresti sa postezi unul, o poti face in doar cateva minute. Mai mult decat atat, dupa valabilitatea de 90 de zile, anunturile se reinnoiesc tot gratuit, astfel ca nu vei avea niciodata nimic de pierdut.

Wednesday, July 13, 2016

Certificarea ISO 9001 atrage si mai multi furnizori si parteneriNumeroase companii de pe piata romaneasca tind sa se orienteze catre diferite modalitati prin care sa poata atrage un numar cat mai mare de clienti si sa isi imbunatateasca activitatea. Solutii exista, insa nu toate sunt la fel de eficiente si adesea firmele ajung sa pregateasca campanii costisitoare, care insa sa nu duca la efectul dorit si sunt o pierdere de timp. In schimb, poate cea mai usoara modalitate prin care sa se atraga cat mai multi clienti este castigarea increderii acestora, solutia care poate fi obtinuta in mai multe feluri. 

O certificare ISO 9001 este ca un magnet pentru clienti si posibili colaboratori, deoarece aceasta asigura profesionalismul unei companii si faptul ca se adopta o politica orientata catre satisfacerea clientilor si eficienta. Certificarile ISO aduc un numar ridicat de avantaje.

Conditii mai bune pentru angajati

In primul rand, cei care ajuta la producerea si prestarea produselor sau serviciilor sunt cei care ar trebui sa se bucure de conditii foarte bune, sa invete cum sa lucreze profesionist si sa fie cat mai eficienti. O certificare ISO 9001 impune firmelor un set de reguli ce trebuie respectate, iar printre acestea se numara si crearea unor conditii placute de lucru pentru angajati. 

Fara greseli ale angajatilor

De asemenea, angajatii sunt instruiti permanent si se monitorizeaza activitatea acestora, iar o data cu trecerea timpului, vor face cat mai putine erori, aspect care duce si la cresterea veniturilor companiei.

Relatii mai stranse cu colaboratorii

Certificarea ISO 9001 atrage si mai multi furnizori si parteneri, deoarece se gasesc mai multe modalitati prin care sa se castige increderea acestora. Standardul de calitate dobandit reprezinta si un criteriu impus in strainatate pentru participarea la licitatii, fiind o solutie grozava pentru a interzice accesul companiilor care nu sunt cu adevarat profesioniste, indiferent de domeniul in care isi desfasoara activitatea.